Voita 500€ lahjakortti

Kampanja-aika 1.-28.3.2021. Osallistumissäännöt alla.

Säännöt

Bongaa Shave Club Finland:n “sydänlogo” (kuva yllä) Box by Postin näyteikkunasta (Keskuskatu 3, 00100 Helsinki) tai verkkokaupasta (www.shaveclub.fi), nappaa siitä kuva, ja lisää se Instagramiin ja/tai Facebookkiin tunnisteella #shavelovesbox sekä @shaveclubfinland. Kampanja-aika 1.-28.3.2021.

Verkkokaupasta etsijöille: Kyseessä sama, kuvassa näkyvä, sydänlogo joka on piilotettu tietylle sivulle osoitteeseen www.shaveclub.fi. Tarkennukseksi vielä, että arvontaan osallistuaksesi et tarvitse kuvaa sekä Box by Postin näyteikkunasta että verkkokauppaan jemmatusta logosta. Riittää että lisäät FB/IG kuvan jommasta kummasta. Kuvasta tulee käydä selkeästi ilmi, että se on otettu joko näyteikkunaan/verkkokauppaan piilotetusta logosta. HUOM! Tällä sivulla olevaa sydänlogoa EI hyväksytä arvontaan osallistumiseksi!

Kaikkien kuvan Facebookiin ja/tai Instagramiin julkaisseiden kesken arvotaan yksi 500€ arvoinen sähköinen lahjakortti www.shaveclub.fi -verkkokauppaan. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa tai saada rahana. Arvontaan huomioidaan asialliset kuvat, jotka on julkaistu sääntöjen mukaisesti 28.3. klo 23.59 mennessä Instagramiin ja/tai Facebookkiin tunnisteella #shavelovesbox ja @shaveclubfinland. Pidätämme oikeuden poistaa sopimattomia julkaisuja tai sellaisia julkaisuja, jotka rikkovat kilpailun sääntöjä. Emme vastaa julkaisuista, jotka Instagram on poistanut spämmäyksen tai jonkun muun syyn vuoksi. Arvonnan järjestää Suomessa Shave Club Finland. Facebook ja Instagram eivät liity arvontaan. Shave Club Finland vastaa kaikista arvonnasta koituvista veroista ja muista maksuista.

Siirry tästä verkkokauppaan!