Näytetään tulokset 1–15 / 164

World Beard Day 2021

Mikä partapäivä?
Partapäivää, eli World Beard Day:tä, juhlitaan vuosittain syyskuun ensimmäinen lauantai partaveikkojen keskuudessa ympäri maailman. Juhlapäivän ydin perustuu yksinkertaiseen ajatukseen: yhden ainoan päivän ajan parrakkaat miehet saavat kaiken ansaitsemansa huomion ja heitä tulee palvella kuin kuninkaita 👑 Perheen ja lähipiirin parrattomat hoitavat toisin sanoen tiskivuoren, imuroinnin, rännien puhdistamisen ja muut epämiellyttävät askareet päivänsankarin puolesta. Partapäivänä on parran ajaminen EHDOTTOMASTI kielletty 🚫
Juhlavinkit
Mikäli suunnittelet juhlintaa partapäivän kunniaksi löydät alta muutaman, kansainvälisesti hyväksytyn, juhlaidean: 🧔 Grilli tulille ja kunnon lihat tirisemään 🧔 Vodkapullo pakkaseen ja ääntä kohti 🧔 Tulta munille, rakentakaa kunnon kokko, se on miehekästä! 🧔 Olympialaiset: Parrakkaat (myöhemmin Voittajat) vastaan parrattomat (myöhemmin Häviäjät). Perinteitä kunnioittaen joukkueiden EI tule olla tasavertaiset. Eli parrakkaiden joukkue saa hyvällä omallatunnolla valita lajit mielensä mukaan ja yleensä häviäjäjoukkue on vajaamiehitetty ja koostuu pienistä lapsista. Myös tuomaristo kannattaa koostaa vain parrakkaiden joukkueen puolueellisista pelaajista.
Partapäivän historia
Ympäri maailman parrakkaiden yhteisöt juhlistavat perinteisesti tätä päivää järjestämällä julkisia tapahtumia ja yksityisiä kokoontumisia. Nämä tapahtumat voivat sisältää mitä tahansa, aina rauhallisesta perhelounaasta ylenpalttiseen, verorahoilla maksettuun, paraatiin kaupungin pääkadulla. Tässä muutama huhu miten maailmalla vietetään partapäivää: Eteläisen Espanian pikkukylissä on tapana juhlistaa partapäivää nyrkkeilyottelulla parrakkaan karskin miehen, ja parrattoman nuoren pojan välillä. Parrakas mies varustetaan usein jonkin sortin teräaseella ja tämä onkin usein voittaja otteluissa. Ruotsalaisessa Dönskborg -nimisessä kylässä on perinteenä kaikkien parrattomien miesten karkoittaminen lähimetsiin 24 tunnin ajaksi. Tämän vuorokauden aikana kylän parrakkaat kokoontuvat ja polttavat sileäleukaisten rakkaimpiensa kuvia nuotiolla.
12,90 

Hiustarvikkeet

Shave Club partaharja

14,90 
12,90 
12,90 
19,90 
Kuukauden tuote!
19,90 
4,90 
7,90 
19,90 
7,90 
19,90 
7,90 
8,90