11 syytä vaihtaa klassiseen parranajoon

Klassinen parranajo on hurjassa nousussa Suomessa ja muualla maailmassa. Suosion nousun Suomessa pystyn näkemään jo pelkästään Starter Kittiemme menekistä, ja syynä ei varmasti ole meidän nerokas markkinointi, vaan klassisen parranajon aidot hyödyt. Kun joku asia tuo ihmisille aitoa hyötyä hienojen mainosten luoman illuusion sijaan, kerrotaan siitä yleensä eteenpäin kavereille.

Parhaat pomadet salille ja muuhun urheiluun

Meikäläinen aloitti hiljattain urheilemaan oikein kunnolla, kun asetin tavoitteen osallistua Ironman-triathloniin parin vuoden päästä. Sitä projektia voi (ja kannattaa) seurata osoitteessa www.ruosteessa.fi. Tämän projektin myötä satuin myös saamaan kunnon opetuksen mikä pomade sopii kovaan treeniin ja mikä ei.

15 kysymystä vihaiselle norjalaiselle

Parranajo- ja parranhoitobisneksessä pääsee olemaan tekemisissä aika mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Meidän edustamien brändien takana on yleensä pieni intohimoinen porukka, joten se on vähän erilaista diilata heidän kanssaan kun kasvottomien isojen yritysten kanssa. Voi melkein sanoa, että muutamista eri valmistajista on tullut ihan kavereitakin.

Millainen on kauppiaan oma parranhoitorutiini?

Parranhoitorutiineja on yhtä paljon kuin partoja, eikä mitään ainoaa oikeaa tapaa ole olemassa. Koska parrat ovat yksilöllisiä, pitää jokaisen kokeilla mikä toimii juuri siihen omaan partaan.

Minulta kysytään usein miten itse hoidan partaani. Vaikka olenkin tähän hommaan pakostakin todella perehtynyt, ei minun tapani ole välttämättä kaikille paras mahdollinen.

Mitä lahjaksi miehelle?

Voin ylpeänä sanoa, että olen hyvä lahjanostaja. Onnistun yleensä jo kuukausia ennen kaivelemaan tietoa mahdollisista toiveista – paljastamatta kuitenkaan lahja-aikeitani. Välillä homma menee vihkoon, mutta yleensä lopputuloksena on aito iloinen yllätyksen ilme kasvoilla kun lahjan avaa.

Miten saada pomade pois päästä ja muut Shave Clubin kikkakolmoset

Tarpeeksi kauan kun touhuaa näiden asioiden parissa, niin oppii jokusia kikkoja, jotka helpottaa elämää. Aikalailla kaikki on opittu kantapään kautta, mutta sen ei ole pakko mennä niin. Ota siis ihmeessä näistä neuvoista isoisä ja kiitä meitä myöhemmin.