Parempaa parranajoa – mistä on kyse?

Klassisen parranajon pakkosyöttämiselle on monta hyvää syytä (hinta, ympäristöystävällisyys, nautinto jne) mutta kaikista tärkein on kuitenkin tietämättömyys. Olemme vuosien varrella saaneet tuhansia ihmisiä tajuamaan sen tuomat hyödyt jokapäiväiseen elämään mutta vielä riittää hommia. Jos uskallat kokeilla jotain uutta, ota alta vinkit (ja huipputarjous) haltuun!

Fine Accoutrementsin kahdeksan huipputuoksua – mikä kuulostaa parhaalta?

Fine on touhunnut parranajosaippuoiden sekä aftershavejen kanssa kymmenisen vuotta, ja heidän menestys on toiminut suurena boostina koko artesaaniscenelle. Heidän modernin nostalginen tyylinsä onnistuu erottumaan hienosti muiden ikonistenkin tuotesarjojen joukosta ja laadussakaan ei tule takkiin.

11 syytä vaihtaa klassiseen parranajoon

Klassinen parranajo on hurjassa nousussa Suomessa ja muualla maailmassa. Suosion nousun Suomessa pystyn näkemään jo pelkästään Starter Kittiemme menekistä, ja syynä ei varmasti ole meidän nerokas markkinointi, vaan klassisen parranajon aidot hyödyt. Kun joku asia tuo ihmisille aitoa hyötyä hienojen mainosten luoman illuusion sijaan, kerrotaan siitä yleensä eteenpäin kavereille.