Fine Accoutrementsin kahdeksan huipputuoksua – mikä kuulostaa parhaalta?

Fine on touhunnut parranajosaippuoiden sekä aftershavejen kanssa kymmenisen vuotta, ja heidän menestys on toiminut suurena boostina koko artesaaniscenelle. Heidän modernin nostalginen tyylinsä onnistuu erottumaan hienosti muiden ikonistenkin tuotesarjojen joukosta ja laadussakaan ei tule takkiin.

11 syytä vaihtaa klassiseen parranajoon

Klassinen parranajo on hurjassa nousussa Suomessa ja muualla maailmassa. Suosion nousun Suomessa pystyn näkemään jo pelkästään Starter Kittiemme menekistä, ja syynä ei varmasti ole meidän nerokas markkinointi, vaan klassisen parranajon aidot hyödyt. Kun joku asia tuo ihmisille aitoa hyötyä hienojen mainosten luoman illuusion sijaan, kerrotaan siitä yleensä eteenpäin kavereille.

Parhaat pomadet salille ja muuhun urheiluun

Meikäläinen aloitti hiljattain urheilemaan oikein kunnolla, kun asetin tavoitteen osallistua Ironman-triathloniin parin vuoden päästä. Sitä projektia voi (ja kannattaa) seurata osoitteessa www.ruosteessa.fi. Tämän projektin myötä satuin myös saamaan kunnon opetuksen mikä pomade sopii kovaan treeniin ja mikä ei.

15 kysymystä vihaiselle norjalaiselle

Parranajo- ja parranhoitobisneksessä pääsee olemaan tekemisissä aika mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Meidän edustamien brändien takana on yleensä pieni intohimoinen porukka, joten se on vähän erilaista diilata heidän kanssaan kun kasvottomien isojen yritysten kanssa. Voi melkein sanoa, että muutamista eri valmistajista on tullut ihan kavereitakin.