11 syytä vaihtaa klassiseen parranajoon

Klassinen parranajo on hurjassa nousussa Suomessa ja muualla maailmassa. Suosion nousun Suomessa pystyn näkemään jo pelkästään Starter Kittiemme menekistä, ja syynä ei varmasti ole meidän nerokas markkinointi, vaan klassisen parranajon aidot hyödyt. Kun joku asia tuo ihmisille aitoa hyötyä hienojen mainosten luoman illuusion sijaan, kerrotaan siitä yleensä eteenpäin kavereille.

15 kysymystä vihaiselle norjalaiselle

Parranajo- ja parranhoitobisneksessä pääsee olemaan tekemisissä aika mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Meidän edustamien brändien takana on yleensä pieni intohimoinen porukka, joten se on vähän erilaista diilata heidän kanssaan kun kasvottomien isojen yritysten kanssa. Voi melkein sanoa, että muutamista eri valmistajista on tullut ihan kavereitakin.

Millainen on kauppiaan oma parranhoitorutiini?

Parranhoitorutiineja on yhtä paljon kuin partoja, eikä mitään ainoaa oikeaa tapaa ole olemassa. Koska parrat ovat yksilöllisiä, pitää jokaisen kokeilla mikä toimii juuri siihen omaan partaan.

Minulta kysytään usein miten itse hoidan partaani. Vaikka olenkin tähän hommaan pakostakin todella perehtynyt, ei minun tapani ole välttämättä kaikille paras mahdollinen.