Lahjaideat miehelle [2018 edition]

Mitä ostan miehelle lahjaksi?

Taas on se aika vuodesta, kun pitää miettiä mitä sitä ostaisi läheisilleen. Tämä voi toisinaan tuntua mahdottomalta tehtävältä sillä tätä nykyä maailma on täynnä kaikenlaista krääsää, hilavitkuttimia, vempaimia ja vekottimia. Edellämainituista härpäkkeistä muutamia helmiä itsellekkin vuosien saatossa kertynyt, parhaimpien joukossa mm. omenapora, oliivin kiven poistaja, salaattilinko ja valkosipulin kuorija. Vaikka vaimon mielestä on varmasti hauska seurata vierestä, kun aikuinen mies yrittää asentaa hedelmiä keskiaikaiselta kidutuslaitteelta näyttävään laitokseen tietämättään mitä helvettiä se tekee, ei miestä naurata. Anoppihan se oli näissä(kin) asialla, ajatushan on tärkein… Näiden vähintäänkin mielenkiintoisten kokemusten jälkeen nuorempana opittu “pehmeät paketit on perseestä” ei enää meidän taloudessa tarkoita yhtään mitään. Tarinan opetus on, että yksikään mies ei halua omenaporaa joululahjaksi.

Lähdetään siis katteleen lahjaideoita, jotka jokainen mies oikeasti haluaa, tällä kertaa budjetin näkökulmasta.

Alle 20€ lahjat

Tähän vuodenaikaan herää usein kysymys kenelle pitää ostaa lahjat ja mitä heille ostetaan. Jos budjetti on tiukka tai lähipiiristä löytyy luvattoman paljon porukkaa, ei tunnu kivalta laittaa kaikkia vuokrarahoja kiinni joululahjoihin. Alla muutama lahjaidea pienemmälle budjetille.

17,90 
13,90 

Alle 50€ lahjat

Noin 50€ arvoinen lahja on ehkäpä kaikista yleisin. Tästä ryhmästä löytyy myös meidän suosituimmat tuotteet (Starter Kit ja Beard Kit) joista koko Shave Clubin tarina sai alkunsa vuonna 2015. Elämäsi miehet kiittää näistä!

On Sale
Sale!
%
Off
25
Save 10 €
10€
25%
10

Partahöylät

Shave Club Starter Kit

29,93 
On Sale
Sale!
%
Off
25
Save 10 €
10€
25%
10
29,93 

Alle 100€ lahjat

Josko ottaisit vapaaviikonlopun ylenpalttisesta ryyppäämisestä? Perus baari-illan hinnan voi vaihtaa myös johonkin oikeasti hyödylliseen (tai ainakin pitkäikäisempään)…

On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 18 €
18€
20%
18
71,20 
20,00 250,00 

Alle 200€ lahjat

Hieman kalliimpaan makuun löytyy myös laaja kattaus tuotteita. Tämän hintaluokan tuotteissa (ainakin meillä) yhdistyy laatu ja tyylikkyys.

Yli 200€ lahjat

Onko lähipiirissä suuria johtajia (tai sellaiseksi pyrkiviä)? Näillä tuotteilla ei vastaanottaja varmasti jää kylmäksi. Kun kylppärin hyllyllä komeilee esim. Featherin AS-D2 partahöylä telineineen, tulee väkinsinkin sellainen fiilis, että sitä on maailman kovin jätkä. Suosittelen!

229,00 

Loppukandeetti

Älkää hyvät ihmiset ostako omenaporia.

LAHJAIDEAT
Tämä artikkeli on kirjoitettu kategoriaan Lifestyle. Tässä suora linkki.