Miten saada parta kasvamaan nopeammin ja tiheämmin

Internetissä törmää tasaisin väliajoin erilaisiin kasvupillereihin. Välillä ne lupaavat apua parran kasvuun, toisinaan johonkin muuhun luvataan lisäsenttejä.

Huijaustahan ne pääasiassa on, sen tietää toivottavasti hyväuskoisinkin netinselailija.

Huonot uutiset ovat, että mitään taianomaista kikkaa parrankasvuun ei ole, vaan se on enimmäkseen geeneistä kiinni. Vihaista puhelua vanhemmille siis, jos viikset vielä kolmekymppisenä ovat luokkaa amiksen autopuoli.

Hyvinä uutisina voin kuitenkin kertoa, että parrankasvua on mahdollista tehostaa tietyillä elämäntavoilla. Tuplabonuksena moni näistä tavoista tuo mukanaan paljon muitakin, partaakin tärkeämpiä, hyötyjä.

Tässä 6 tapaa optimoida omat mahdollisuutesi tuuheaan partaan:

 

1. Nuku tarpeeksi

Liian vähän unta ja unirytmin säännöllisyyden puute vaikuttaa negatiivisesti moniin hormoneihin, mukaanlukien testosteroniin, joka on geenien jälkeen tärkein asia parrankasvun kannalta.

 

2. Älä ole lihava

Ylipainoisilla miehillä on usein myös alhaiset testosteronitasot. Painon saaminen alas terveelliselle tasolle nostaa testosteronin takaisin kasvattamaan mahtavaa partaasi. Myös alipaino vaikuttaa testosteroniin negatiivisesti, joten älä vedä laihdutusta överiksi.

 

3. Älä stressaa

Ai miksi? Koska se ALENTAA TESTOSTERONIA. Joko tuli selväksi, että tämä mieshormoni liittyy parrankasvuusi? Stressatessa monilla on myös tapana nyppiä partaa, joka on hyvä tapa varmistaa, että ne viimeisetkin haituvat lähtee pois.

 

4. Liiku ja pumppaa rautaa

Nyt sun täytyy itse osata jo päätellä miksi.

 

5. Käytä partaharjaa

Partaharjan harjakset stimuloivat karvatuppea ja pintaverenkiertoa, joka ihan tutkitustikin edistää parrankasvua.

 

6. Hoida partaasi päivittäin

Parranhoitotuotteet, kuten partaöljy, ei suoranaisesti auta partaa kasvamaan, mutta ne ylläpitää nykyisen parran terveyttä. Nykyinen partasikin ilman mitään lisäkasvua näyttää monin kerroin paremmalta ja tuuheammalta kun hoidat sitä säännöllisesti.

 

 

Tylsä todellisuus on, että parrankasvuun ei ihan liikaa voi vaikuttaa ja paras omissa käsissä oleva tapa on elää terveellisesti ja uskoa meitä kun sanotaan, että partasi tarvitsee öljyä päivittäin.