Näytetään ainoa tulos

Real Techniques

Kahden englantilaisen sisaruksen valtava intohimo meikkaamiseen sekä vuosia kerrytetty ammattitaito synnyttivät Real Techniques -brändin.

Samantha ja Nicola Chapman varttuivat seuraten tätinsä uraa julkkisten meikkitaitelijana. Molemmat lähtivätkin opiskelemaan alaa ja saavuttivat omilla urapoluillaan mainetta ja kunniaa. Vuonna 2008 Samantha latasi ensimmäisen opetusvideon meikkaamisesta Pixiwoo® -kanavalleen YouTubeen. Pian myös Nicola lähti mukaan ja Pixiwoon® suosio alkoi kasvaa.

Pari vuotta myöhemmin, Pixiwoo®-kanavan saavutettua 30 000 seuraajaa, sisarukset saivat idean Real Techniques -brändin perustamisesta. Jo vuonna 2011 ensimmäinen Real Techniques -sivellinsarja julkaistiin ja tuleva huippubrändi oli syntynyt. Ammattimaiset, mielenkiintoiset sekä hauskat videot saivat nyt tuekseen erittäin laadukkaat siveltimet. Vahvalla perustalla sisarukset kasvattivat Real Techniques:stä maailmanlaajuisesti suositun brändin, jolla on nykyään laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä meikkisiveltimiä.